THE ULTIMATE GUIDE TO KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMI

The Ultimate Guide To Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

The Ultimate Guide To Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı temizlemek ve yürekerdeki havayı metodik olarak tahliye etmektir. Bu iş sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar temelli olarak evetğ ve kir tortularına sunulan lakırtıır.

Tasarruf sonrası neler kuruluşlması gerektiği, salahiyetli ve mukavelename imzalanmış firmaya kesinlikle ulaşılacağı üzere detaylar da yangın sonrasını raci detaylardır.

Otomatik Çtuzakışma: Yol kendiliğinden olarak yangını algılar ve insanoğlu müdahalesine icap kalmadan devreye girer.

Fakat bu etkinliği katkısızlayabilmek için sistemin dosdoğru oranda CO2 ile doldurulması gerekir. Yanlış dolum, sistemdeki CO2 rakamını etkileyerek yangın söndürme kapasitesini azaltabilir veya etkisiz hale getirebilir.

CO2 sistemlerinin sahih şekilde dolum edilmiş olması, yangının hızla kontrol şeşna tuzakınmasını katkısızlar ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur.

Bu nedenlerden dolayı CO2 sistemleri dolumu, yangın eminği ve tesisin korunması bâtınin ciddi bir adımdır. Bu iş, sertifikalı ve deneyimli profesyoneller aracılığıyla mimarilmalı ve düzenli olarak kontrol edilmelidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bu yangınlarda inert maddeler dâhilermiş kuru kimyevi tozlar kullanılarak yanan metallerin üzerinde bir kabuk oluşturulur. Alevler ile oksijen değmeı bu şekilde kesilir.

Gazlı söndürme sistemlerinde kullanılanen esbak ve en münteşir gazdır. Boğma etkisinden dolayı da insan bulunan mahallerde kullanılmaz.

Kullanıcıların kârinin ehli olması esenlıklarını tehlikeye atmamaları açısından önemlidir.

Karbondioksitli yangın söndürme sistemlerinin dizaynında nelere dikkat edilmesi gerektiğini en hevesli şeklide uzmanlar bilmektedir.

Bu tekniğe bir sair ömre bedel örnek, orman yangınlarında kullanılan “Karşı Ateş” yöntemidir. Yangının yayıldığı yerın katsından üs yangına gerçek kontrollü bir yangın çıbanlatılır.

Bilindiği kadar yangının büyümesinin sebebi alevleri oksijen ile etkileşime girip çoğalmasıdır. İşte karbondioksit yangının muhit ile irtibatını kestiği için çok çarpıcı olmaktadır.

Tipik olarak kapalı odalarda kullanılan bu sistemler, yerel uygulamalardan bilistifade ve Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi deşarj süresine ve çevreleyen açıktan %50 daha dolu ve daha vahim olan karbondioksitin dinamiklerine güvenerek celi ortamlarda da kullanılabilir.

Report this page